Cues en una autopista catalana.

Matí de llargues cues a l'AP-7 per un accident al Penedès

Les retencions han arribat a ser de setze quilòmetres en direcció a Barcelona

Matí de mobilitat complicada a les autopistes catalanes, especialment a l'AP-7 a la zona del Penedès. Un accident a primera hora del matí ha provocat llargues cues i retencions durant tota la jornada en direcció a Barcelona. L'accident, entre un camió i una furgoneta, ha tingut lloc a l'altura de Castellet i la Gornal a les 07.11 hores.

Durant una estona s'ha hagut de tallar el trànsit que anava en direcció nord, cap a Barcelona. Això ha provocat les primeres cues, que han arribat a ser de fins a setze quilòmetres. En un moment donat, anaven des de Santa Margarida i els Monjos fins a la zona del Vendrell.

A mig matí s'han obert dos dels tres carrils, i els vehicles han començat a circular amb molta lentitud. A les 13.30 hores encara hi havia dotze quilòmetres de retencions, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) a aquest mitjà. Un carril segueix tallat a l'espera que es retiri un dels vehicles accidentats.

El succés també ha afectat de retruc l'AP-2 pel seu enllaç amb l'AP-7 a l'altura de Banyeres del Penedès. En aquesta autopista també hi ha hagut algunes retencions.