Ambulàncies

Ferit greu un menor en caure per un celobert a Reus

El menor s'hauria precipitat pel celobert per causes que es desconeixen

Gran ensurt a primera hora de la tarda a Reus. Aquest dilluns, 19 de desembre, els serveis d'emergències s'han mobilitzat per atendre un menor que hauria caigut per un celobert. Segons primeres informacions, els fets haurien tingut lloc pocs minuts abans de les quatre de la tarda.

L'incident ha passat en un pis de l'avinguda Jaume I de Reus quan, per causes que es desconeixen, un menor de 12 anys hauria caigut accidentalment pel celobert de l'edifici. El menor hauria caigut per causes accidentals d'una altura des d'un primer pis. 

Ràpidament s'han mobilitzat efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Reus i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Les ambulàncies del SEM han atès el menor al lloc dels fets i posteriorment l'han traslladat a l'hospital Sant Joan de Reus en estat menys greu. Tot i que ha patit diverses ferides, no es tem per la seva vida.

El succés ha obligat a tallar el trànsit en el tram de l'avinguda Jaume I de Reus des de la cantonada amb l'avinguda Pere Cerimoniós fins a l'estació d'autobusos, en sentit Salou. El dispositiu per auxiliar el menor precipitat ha generat molta expectació entre els veïns i veïnes de la zona.