Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Un menor, en estat greu en ofegar-se en una piscina del Montsià

El nen ha estat evacuat amb l'helicòpter al Joan XXIII de Tarragona | La mare també ha quedat afectada en aquest incident

L'onada de calor està afectant arreu del territori i un dels punts on es nota més és a les Terres de l'Ebre. Una situació que porta a molts veïns i veïnes del territori a refrescar-se a les piscines que hi ha disponibles o a la platja.

Un nen i una mare que havien escollit l'opció de banyar-se en una piscina, han patit un greu ensurt a la localitat de Freginals, a la comarca del Montsià. En aquest municipi, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han hagut d'activar.

En concret, dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat s'han desplaçat fins aquest punt de les comarques ebrenques. El servei d'emergències ha rebut un avís d'un ofegament en una piscina a tres quarts menys cinc minuts de les sis de la tarda. 

El menor d'edat ha estat el principal afectat en aquest accident per immersió a la piscina. Per això, ha estat evacuat en estat greu amb l'helicòpter medicalitzat fins a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. 

D'altra banda, la mare, que també ha patit lesions de caràcter lleu, ha estat traslladada fins a l'Hospital Comarcal d'Amposta pel SEM.