Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus amb la sirena encesa

Dos menors roben un cotxe a Vila-seca i acaben atropellant un altre jove a Reus

Els fets van tenir lloc al carrer Velers de la capital del Baix Camp

Surrealista història la que va tenir lloc la matinada del passat 24 de desembre, quan dos menors d'edat, de 15 i 16 anys, van ser sorpresos quan suposadament conduïen un cotxe pels carrers de Reus i van atropellar un altre menor. Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', les diligències del cas han estat traslladades a la Fiscalia de Menors.

El fets, segons el citat mitjà, van tenir lloc abans de les sis del matí al carrer Velers de la capital del Baix Camp, quan un jove de 17 anys va tocar els timbres d'un edifici demanant ajuda. El noi assegurava haver estat atropellat per un turisme i va demanar als veïns que truquessin una ambulància.

Un dels veïns de l'immoble va atendre la petició i va avisar el 112, que ràpidament va mobilitzar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus.

El cotxe danyat, marques a la vorera i un fanal afectat

En arribar al lloc dels fets, la policia reusenca va localitzar un Volkswagen aparcat prop de l'escola Sant Bernat Calbó, que tenia el xassís visiblement danyat. Així mateix, hi havia marques a la vorera i un fanal colpejat. Els agents de la policia reusenca van localitzar dos joves a la zona, que serien els que conduïen el cotxe, i van identificar el propietari del vehicle, un veí de Vila-seca.

Amb la col·laboració de la Policia Local de Vila-seca, es va localitzar el propietari del cotxe, que va afirmar que no sabia res i que possiblement li havien robat el vehicle durant la nit. Així, es va presentar davant la Guàrdia Urbana de Reus per esclarir els fets. Els agents de la policia reusenca van confeccionar les diligències, apuntant que els dos passatgers del turisme l'haurien sostret a Vila-seca.

Des del municipi de la Costa Daurada s'haurien traslladat a la capital del Baix Camp, arribant al carrer Velers. Allà, van perdre el control del cotxe i van atropellar un jove, que va ser qui va donar l'avís. El dia de Nadal, la Guàrdia Urbana de Reus va anar a casa de la família del menor que conduïa el vehicle, que està en un centre tutelat a Tarragona d'on s'hauria escapat.

El menor es va encarar amb els agents de la policia reusenca, arribant a escaparse-se en el trajecte a la comissaria. Finalment, va ser interceptat i va haver de ser emmanillat davant l'agressivitat que va mostrar.