El magatzem d'IKEA a Valls

Tragèdia en un Ikea de Catalunya: mor un treballador al magatzem

Un xofer de la mateixa empresa hauria atropellat accidentalment un empleat a les instal·lacions

Nou accident laboral mortal a les comarques de Tarragona. Després del viscut el passat dimecres en una empresa de la Pobla de Mafumet, aquest dilluns al matí se n'ha registrat un altre a la comarca de l'Alt Camp.

En concret, a la ciutat de Valls, un home ha perdut la vida en un accident laboral al centre logístic d'Ikea. Els fets han passat a primera hora del matí i el servei d'emergències ha rebut l'avís d'aquest incident quan passaven quatre minuts d'un quart de vuit.

Segons ha informat l'ACN, en l'incident hi ha hagut dues persones involucrades. Un xofer de la mateixa empresa hauria atropellat accidentalment un empleat que treballava per una empresa subcontractada per fer el servei de neteja. 

Un tràgic accident mortal que s'ha produït a l'edifici DC2, corresponent al centre de distribució, al segon magatzem logístic que té Ikea al polígon industrial de la capital de l'Alt Camp. 

L'aixecament del cadàver després d'aquest incident mortal, ja s'hauria efectuat. Així mateix, els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per esclarir els fets on s'ha vist involucrat la víctima i una persona que conduïa un vehicle.

Els accidents laborals a la demarcació de Tarragona van créixer un 24,7% el 2021 respecte a l'any anterior. En total, es van registrar 10.724 sinistres que van comportar baixa mèdica, dels quals 8.519 van ser lleus, 57 greus i 14 mortals —un més que el 2020.

Mor en caure d'una teulada a la Pobla de Mafumet

El passat dimecres, a la localitat de la Pobla de Mafumet, un home de 59 anys va morir després de caure d'una teulada mentre treballava en una empresa de la localitat del Tarragonès, segons informaven els Mossos d'Esquadra.

Uns fets que van succeir en un centre de formació de soldadura situat al carrer Coma de la Pobla de Mafumet cap a la una del migdia del passat 4 de maig. 

En passar aquest sinistre, la policia catalana iniciava una investigació per esclarir les circumstàncies de la caiguda. Fins a l'indret es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos i un indicatiu del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos d'Esquadra, després de l'incident mortal, van posar en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.