Un accident al carrer Apodaca de Tarragona

Mor una dona en l'accident del carrer d'Apodaca de Tarragona

Els fets han succeït el migdia d'aquest dimarts

Tràgic final en l'accident entre dos vehicles al carrer d'Apodaca de Tarragona. La senyora de 70 anys involucrada en l'incident, ha estat traslladada a l'Hospital de Santa Tecla, on ha mort

Un Ford Kuga de color blanc i un Honda Cívic han col·lidit aquesta tarda. El primer, baixava des del carrer Unió i es dirigia a la plaça dels Carros. En aquest moment ha envaït el carril de pujada i ha acabat col·lidint contra el segon vehicle, que circulava en sentit contrari.

En conseqüència del xoc, el vehicle gris ha desplaçat diversos contenidors amb la part posterior, mentre el blanc ha acabat encastat contra els baixos d'un edifici. La conductora del vehicle Honda ha estat atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb un pronòstic de ferida menys greu, ha estat traslladada fins a l'Hospital de Santa Tecla. 

La dona, de 70 anys, ha mort a causa de les ferides provocades en l'accident.

El conductor amb el carnet caducat

El conductor  del vehicle que ha provocat l'accident ha patit ferides lleus en conseqüència del xoc. La Guàrdia Urbana de Tarragona li ha demanat que es faci la prova d'alcoholèmia, però s'ha negat a realitzar-la al lloc dels fets. 

Un cop a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, s'ha comprovat en l'anàlisi de sang un resultat negatiu. Tot i això, el conductor tenia el carnet de conduir caducat