Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Accident laboral mortal: mor un home en una planta de compostatge a Botarell

Els fets van passar dijous a la tarda

Dijous tràgic al Baix Camp. Pels volts de dos quarts de vuit de la tarda, els serveis d'emergències van rebre una trucada alertant que hi havia hagut un greu accident laboral a Botarell. Concretament, els fets van tenir lloc en una empresa del municipi dedicada al compostatge, ubicada al camí de Riudecols.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra en un comunicat, un cop van rebre l'avís a les 19.30 hores ràpidament s'hi van desplaçar dues patrulles de la policia catalana, agents de la Unitat d'Investigació de Reus, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i treballadors del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Tanmateix, tots els esforços no van servir de res perquè la persona afectada en aquest accident va acabar perdent la vida. 

Atropellament mortal a un operari

Els fets van passar a la planta de compostatge de Botarell de Secomsa, l'empresa que pertany al Consell Comarcal del Baix Camp. Una màquina que treballava a l'interior de la nau va atropellar mortalment un dels operaris que estava complint la seva jornada laboral. Les causes de moment es desconeixen i seran investigades.

La víctima mortal és un home de 59 anys, de nacionalitat francesa i veí de Botarell, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els agents de la policia catalana van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus, així com també al Departament de Treball. Totes dues accions formen part dels procediments habituals en aquest tipus d'accidents laborals amb víctimes mortals.