Imatge de dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), durant un operatiu a Tarragona, al Tarragonès

Mor un home de 86 anys a la platja Llarga de Tarragona

Els socorristes l'han rescatat de l'aigua, però finalment no han pogut salvar-li la vida

Tràgic inici de setmana a les platges tarragonines. Un home de 86 anys i de nacionalitat espanyola ha mort aquest matí a la platja Llarga de Tarragona, segons ha informat Protecció Civil. L'avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 11:43 hores i en ell s'alertava que un home estava sent reanimat a la sorra.

Segons les informacions dels testimonis, la víctima hauria estat rescatada de l’aigua pels socorristes de Creu Roja que vigilen la platja. Al lloc dels fets s’han desplaçat tres unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han realitzat les maniobres de reanimació a l'home, tot i que finalment han resultat infructuoses.

Així mateix, fins a la platja Llarga, on onejava la bandera verda, s'han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona i de la Guàrdia Civil, que s’encarreguen de les diligències del cas. La Creu Roja Tarragona hi ha destinat una ambulància bàsica, dues motos aquàtiques de rescat i sis socorristes.

Es tracta de la desena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny.