Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), durant un operatiu a Salou, al Tarragonès

Mor un home ofegat en una platja tarragonina, dotzena víctima de l'estiu a Catalunya

El difunt, de nacionalitat neerlandesa, ha entrat a nedar amb la seva dona i en tornar s'ha queixat d'un fort dolor al pit

Tarda tràgica a la platja de la Llosa de Cambrils, després de la mort d'un home de 78 anys i de nacionalitat neerlandesa. Aquesta és la dotzena víctima mortal a les platges catalanes des que es va iniciar la temporada. Segons ha explicat Protecció Civil en un comunicat, la víctima ha entrat a l'aigua amb la seva dona a nedar i tornant a la sorra s'ha queixat d'un fort dolor al pit.

L'home ha hagut de ser rescatat pel servei de socorrisme de la platja, que l'han tret de l'aigua inconscient. Els efectius del cos de socorristes ha iniciat les maniobres de reanimació fins que han arribat tres unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han continuat amb les maniobres. Tot i els intents, aquests han resultat infructuosos i no han pogut salvar la vida de l'home.

La Policia Local de Cambrils i els Mossos també s'han desplaçat al lloc per atendre l'emergència. En el moment dels fets, a la platja de la Llosa onejava la bandera verda.