Dues dotacions del SEM en una platja de Catalunya

Segona víctima mortal de la temporada a les platges de la Costa Daurada

Els fets han tingut lloc aquest divendres a la tarda a la platja de la Llosa de Cambrils

Divendres tràgic a les platges de la Costa Daurada, després que un home hagi perdut la vida ofegat a la platja de la Llosa de Cambrils. Segons ha informat el 'Diari de Tarragona', els fets han tingut lloc al voltant d'un quart de set de la tarda, quan el 112 ha rebut l'avís que un home havia estat tret de l'aigua sense coneixement a la citada platja, davant de l'Escola d'Hoteleria.

Aquesta és la segona víctima mortal a les platges de la demarcació de Tarragona en aquesta temporada de bany, després que el passat 11 de maig perdés la vida un home a la platja del Cap de Sant Pere, de Vilafortuny, també al municipi de Cambrils.

La dona de la víctima ha alertat de la situació

Ha estat la dona de la víctima la que ha vist que el seu home havia perdut el coneixement mentre es banyava i amb l'ajuda d'altres persones banyistes han aconseguit treure el cos de l'aigua. A la sorra, li han fet les primeres maniobres de reanimació cardiopulmonar, tot i que no han tingut èxit.

L'incident ha mobilitzat efectius de la Policia Local de Cambrils i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han continuat amb les maniobres de reanimació, tot i que no han pogut fer res per salvar la vida de l'home.

Un cos sense vida de la víctima, un home de 50 anys, ha estrat traslladat al tanatori per fer-li l'autòpsia, mentre que els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.