Platja-

Mor un home a la platja a la Costa Daurada

Tot i que encara s'estan investigant les causes de la mort, el «més probable» és que hagi perdut la vida ofegat

Nova jornada tràgica a les platges catalanes. Aquest dimecres, dia 4 d'agost, un home ha perdut la vida a la platja de Riumar de Deltebre, a la comarca del Baix Ebre. Es converteix així en la 13a víctima mortal a les platges de Catalunya des que va començar la campanya d'estiu d'aquest 2021.

Un home de nacionalitat francesa perd la vida a Deltebre

Així doncs, la desgràcia s'ha viscut a la platja Riumar de Deltebre aquest dimecres a la tarda, tal com ha informat l'ajuntament d'aquesta localitat del Baix Ebre. Un home de 68 anys i de nacionalitat francesa ha mort en aquesta platja per causes que encara s'estan investigant. Tot i això, el mateix consistori ha explicat que, tot i que encara es desconeix la causa exacta de la mort de l'home, tot apunta a un probable ofegament. 

Aquesta platja de Deltebre compta amb servei de vigilància i, segons s'ha informat, en el moment dels fets hi onejava la bandera verda. En el cas que s'acabin confirmant les sospites de l'ofegament, l'home francès es convertiria en la víctima mortal número 13 de l'actual campanya d'estiu a les platges catalanes. 

L'última víctima mortal a les platges catalanes, també a la demarcació de Tarragona

La trista notícia sobre la defunció d'aquest home francès a Deltebre arriba poques hores després de l'última mort a les platges de Catalunya. Es dona la circumstància que té diversos punts en comú respecte a la mort produïda avui a les Terres de l'Ebre.

I és que ahir dimarts, dia 3 d'agost, també va morir una persona a les platges catalanes. Va ser a la tarda i, com en el cas d'avui, els fets van tenir lloc a la demarcació de Tarragona. Concretament, la tragèdia es va produir a la platja de la Llosa, a Cambrils, a la comarca del Baix Camp. 

Com en el cas d'avui, la víctima mortal és home d'avançada edat (en aquest cas, 78 anys) i de nacionalitat estrangera. Concretament, es tractava d'un home neerlandès que es va queixar d'un fort dolor al pit abans de quedar inconscient i ser atès, sense sort, pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).