Dues dotacions del SEM en una platja de Catalunya

Nova mort en una platja de Cambrils: la tercera de la temporada

Es tracta de la tercera mort a les platges de la Costa Daurada aquest 2022, i també la tercera a Cambrils

La temporada de platges 2022 continua deixant males notícies a la Costa Daurada. Després d'un cap de setmana amb força calor i que ha omplert els municipis de la costa tarragonina de banyistes, s'ha de lamentar una nova mort segons ha avançat el Diari de Tarragona. 

Un home d'edat avançada hauria perdut la vida a la platja de Vilafortuny, a Cambrils, tot i que no s'inclourà al recompte de víctimes mortals per ofegament perquè la defunció es va produir ja a la sorra.

Els socorristes actuen per salvar l'home a Cambrils

Segons ha explicat el diari tarragoní, un home va perdre el coneixement quan havia sortit de l'aigua a la platja de Vilafortuny. 

La persona que seria d'edat avançada, es va plegar quan ja era a la sorra, cap a les set de la tarda del diumenge 5 de juny. Es dona el cas que el servei de socorristes ja està actiu a les platges del municipi cambrilenc, i van ser precisament els vigilants qui van donar l'avís als serveis d'emergències.

Els socorristes van iniciar ràpidament maniobres per reanimar l'home fins que van arribar dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un vehicle medicalitzat.

El SEM també va actuar per intentar salvar la vida a l'home, però tots els esforços van ser inútils ja que poc després va acabar perdent la vida.

 

Tercera víctima de la temporada de platja a Cambrils

Aquesta és ja la tercera persona que perd la vida aquesta temporada de platges a la Costa Daurada. La primera d'elles es va produir a mitjans de maig, concretament el dia 11, mentre que la segona va ser el 27 de maig.

Es dona el cas que les tres morts que s'han produït fins ara a la Costa Daurada han estat a Cambrils: dues a Vilafortuny i una a la Llosa.

Segons apunta el Diari de Tarragona, l'home que va perdre la vida aquest diumenge podria ser un home d'origen basc i que estava passant uns dies de vacances a la zona de Vilafortuny.