Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Mor un home en bolcar el seu camió en una empresa de Constantí

La víctima és un home de 74 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vinyols i els Arcs

Tràgic incident aquest matí de 5 de gener en una empresa de Constantí. Els Mossos d'Esquadra han informat que un home a mort després que el seu camió hagués bolcat en una empresa del municipi del Tarragonès.

Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament d'Empresa i Treball.

Bolca el camió i perd la vida

Un treballador ha arribat a primera hora del matí, als voltants de les set, quan s'ha trobat en una difícil situació. En arribar a l'empresa de preparació de formigó, ubicada al camí de les Gavarres del municipi de Constantí, s'ha trobat un camió tipus banyera bolcat i el cos del conductor sense vida.

Segons les primeres informacions, la tarda d'ahir la víctima hauria descarregat sorra amb el seu camió  i per circumstàncies que encara s'estan investigant aquest hauria bolcat provocant-li la mort.

En ser alertats, al lloc dels fets s'han desplaçat diverses patrulles de Mossos d'Esquadra i un indicatiu del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima d'aquest tràgic incident és un home de 74 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vinyols i els Arcs.

Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.