Imatge de l'accés al centre penitenciari de Mas d'Enric.

Mor un intern de 19 anys a la presó de Mas d'Enric del Catllar

El jove estava empresonat al mòdul de règim tancat per incomplir la normativa del centre penitenciari i hauria mort per suïcidi

Un intern de 19 anys de la presó de Mas d'Enric del Catllar va aparèixer mort a la seva cel·la aquest dimecres al matí, segons ha avançat el 'Diari de Tarragona'. Segons les fonts consultades pel citat mitjà, el jove, que estava en presó provisional per delictes de robatori amb violència, va ser trobat pels funcionaris del centre i hauria mort per suïcidi.

En el moment de la seva mort, el pres estava internat al mòdul DERT (Departament Especial de Règim Tancat) i no al mòdul de joves que li correspondria per incomplir la normativa interna del centre penitenciari tarragoní. Abans d'arribar a la presó del Catllar, havia estat internat en una altra presó catalana.

Arran de la mort d'aquest intern, s'ha obert una investigació interna per tal d'esclarir els fets. En aquest sentit, responsables del Departament de Justícia es van desplaçar fins al centre penitenciari de Mas d'Enric per conèixer els detalls.

Segon incident en menys d'una setmana a Mas d'Enric

La mort per suïcidi d'aquest intern a la presó de Mas d'Enric és el segon incident registrat al centre penitenciari tarragoní en menys d'una setmana. Cal recordar que el passat dijous, una presa de 28 anys va denunciar una suposada violació als banys del poliesportiu per part d'un altre intern de 20 anys.

Davant aquests fets, es va activar el protocol corresponent, traslladant la víctima a un centre sanitari per fer una avaluació mèdica i prenent mesures cautelars contra el suposat agressor. D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esclarir els fets.