Imatge de la Ronda del Mig de Barcelona

Mor un motorista en un accident a la N-340, a Cambrils

La víctima és un home de 49 anys

Cap de setmana de dol a les carreteres catalanes. Aquest cop, un motorista ha perdut la vida aquest dissabte en un xoc amb un turisme.

Un motorista va morir ahir dissabte a la tarda en una col·lisió amb un cotxe en una urbanització de Cambrils, al Baix Camp.

L'avís de l'accident es va rebre a les 18:24 hores al camí de la Llosa, a tocar del quilòmetre 1.143 de l'N-340.

La víctima és un home de 49 anys i veí del nucli de Miami Platja, a Mont-roig del Camp, segons ha informat la Policia Local de Cambrils, que precisament ahir recomanava prudència als motoristes en un missatge al seu compte de Twitter.

«Acompanyem els familiars de la víctima en el sentiment i instruïm diligències», ha apuntat el cos policial.

Una dotació dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles de la Policia Local van acudir a aquest accident a l'entrada de la urbanització la Llosa.

Trànsit respon

Els accidents de trànsit és una de les principals causes de mort. Les víctimes, tant els que han patit l'accident com les famílies que han perdut a una persona estimada, es troben en una situació de gran vulnerabilitat i desorientació.

Per aquest motiu, el Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any.

I, d'aquesta manera, oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit.