Agent dels Mossos d'Esquadra

Mor un veí de Reus, de 45 anys, en un xoc amb la moto contra una grua a la TP-7225, a Constantí

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 14.46 hores | S'investiguen les causes de l'accident

Nou accident mortal a les carreteres tarragonines. El conductor d’una motocicleta perdut la vida en un xoc amb una grua a la TP-7225, al terme municipal de Constantí (Tarragonès). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), els fets s’han produït al quilòmetre 3 de la via, en sentit Reus on s'ha fet pas alternatiu, i els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 14.46 hores. La víctima de l'accident ha estat C.G.H., un home de 45 anys i veí de Reus.

El sinistre, precisament, s’ha produït entre la motocicleta i una grua de càrrega de vehicles i, ara mateix, se n’investiguen les causes. Quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han treballat a la zona.

Amb aquesta víctima ja són 44 les persones que han mort enguany en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT  (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars  i afectats  per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre  de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.