Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM

Mor una persona per un atropellament a l'AP-7 al Baix Penedès

S'estan produint retencions perquè només hi ha un carril obert

Atropellament mortal aquesta matinada a l'AP-7 al seu pas pel Baix Penedès, a l'altura de l'Arboç i la Gornal. Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís a les 04.28 hores per un accident en aquesta autopista. Per causes que es desconeixen, un camió ha atropellat mortalment un vianant, un veï de Sant Andreu de la Barca de 50 anys.

Fins a dotze patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han mobilitzat. El sinistre ha provocat aturades de fins a un quilòmetre, perquè només hi havia un carril obert. Tot i això, a les 9.21 hores s'han obert tots els carrils en direcció sud i la circulació s'ha normalitzat.

Amb aquest incident, les víctimes mortals per accident de tràfic a les vies catalanes aquest any 2021 arriben a un total de 67. L'any 2020 hi va haver un total de 105 persones que van perdre la vida a la carretera. La xifra de col·lectius vulnerables va representar un 38%. Dins aquest grup hi ha els vianants, que van patir un total d'11 morts.