Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra

Mor un sensesostre en un incendi a Tarragona

L’home no ha pogut sortir de la cabana on vivia quan s’ha originat el foc de manera accidental

Un sensesostre ha mort calcinat aquest dissabte quan s'ha incendiat la cabana on vivia, situada a l'avinguda Josep Maria Cases Muller de Tarragona. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, el foc s'ha originat de forma accidental a quarts de cinc d'aquesta matinada.

Dos sensesostre dormien a la tenda incendiada

La policia catalana ha explicat que hi dormien dos sensesostre a la tenda incendiada i que un d'ells podria haver causat l'incendi amb un encenedor. Dels dos homes, només un ha pogut sortir de la cabana amb vida.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació, i està previst que aquest diumenge els forenses de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Tarragona li practiquin l'autòpsia, tal com recull el mitjà 'Diari de Tarragona'.

Segons el mitjà citat, sembla que de moment la policia catalana no compta amb cap indici sobre la possibilitat que es tracti d'una mort violenta.
Una persona va veure la zona cremada i el cos de la víctima

Un home que caminava per la zona va donar l'avís als serveis d'emergència

Els serveis d'emergències, per la seva part, van rebre l'avís al voltant de quarts de cinc de la matinada, quan una persona que es trobava a prop del Col·legi Pax va veure al mig del bosc que hi havia una zona cremada.

No només això, sinó que el testimoni va veure quelcom que semblava un cos que havia quedat calcinat.

Quan els efectius dels Mossos d'Esquadra es van personar al lloc dels fets —un lloc habitualment poc transitat—, alguns punts de la zona cremada encara treien fum, i els agents van confirmar que en l'interior de la zona hi havia una persona morta.

Amb tot, les flames van destruir gairebé tots els utensilis i pertinences que tenia la víctima. Ara, caldrà esperar els resultats de la investigació policial per saber del cert què va succeir.