La planta d'Europastry a Sarral

Mor el treballador ferit en un accident laboral a l'empresa Europastry de Sarral

L'empleat va quedar atrapat sota una màquina transelevadora mentre feia tasques de manteniment

Tràgic final en l'accident laboral a l'empresa Europastry de Sarral. El treballador que va resultar ferit molt greu el divendres passat, no ha superat les ferides i ha mort, segons han informat els sindicats CCOO i UGT.

L'empleat va quedar atrapat mentre feia el manteniment  d'una màquina transelevadora situada dins d'una cambra frigorífica on es guarda la massa de pa. Els efectius d'emergències, quan van assistir-lo, van haver d'aixecar tota l'estructura per alliberar-lo. En fer-ho, van traslladar-lo a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha acabat perdent la vida. 

L'home era un treballador de l'empresa que s'encarrega de les màquines transelevadores a Europastry. 

CCOO, en un comunicat, ha demanat al Departament de Treball «màxima celeritat» en la investigació «per poder prendre les mesures oportunes i depurar les possibles responsabilitats». Els representants sindicals també han instat l'empresa a «extremar les mesures de seguretat per evitar nous accidents».

En concret, han reclamat que faci «especial incidència» en la coordinació d'activitats. Sobretot, quan concorren treballadors de diferents empreses a un mateix lloc, com era el cas d'aquest greu incident. UGT  ha lamentat «una altra víctima d'accident laboral» a Catalunya i ha demanat poder «treballar segurs»

Tots dos sindicats han traslladat el condol a les famílies i als companys del treballador i han assegurat que treballaran per esclarir les circumstàncies de l'accident.