Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Troben mort un motorista desaparegut des de feia 48 hores a Catalunya

El motorista va sortir de la via just després de l’accident, que va tenir lloc el passat diumenge, 8 d'agost, a la T-702 a Cabacés, al Priorat

Sonada notícia a les carreteres de Catalunya. Els Mossos d’Esquadra han localitzat aquest dimarts, 10 d’agost, al matí el cos sense vida d’un motorista accidentat a la T-702 a Cabacés, al Priorat. L’accident va tenir lloc el passat diumenge però no ha estat fins 48 hores després que el dispositiu de recerca ha trobat al seu cos.

Segons indiquen les primeres investigacions, el motorista va sortir de la via just després de l’accident. Va ser aleshores quan el seu rastre es va perdre i no s’ha trobat el cos fins aquest dimarts. El cos s’ha localitzat a dos quarts d’onze del matí.

El motorista mort és un home de 53 anys, J.R.M., i veí de Tarragona. En el dispositiu de recerca hi van participar diversos drons, l’helicòpter i la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra. També hi va participar la unitat de seguretat de Falset.

Es tracta de la mort número 80 a les carreteres de Catalunya.

Cau una banda que operava als boscos del Priorat

Els Mossos d'Esquadra van desarticular una organització criminal dedicada al cultiu de marihuana en zones boscoses del Priorat. Els fets van tenir lloc el passat dilluns, 9 d’agost.

El passat dilluns, els agents de la policia catalana i la Policia Local de Cambrils van detenir dos homes i una dona per delictes de pertinença a organització criminal i contra la salut pública. Un d'ells era el cap de la banda i els altres dos són el seu germà i la seva parella. 

La investigació es començava l'octubre de 2020 arran de diverses informacions sobre un pis situat a Cambrils. De fet, hi havia sospites que allotjava ciutadans albanesos relacionats amb el cultiu de marihuana. 

Va ser aleshores quan van comprovar que hi havia tres plantacions de marihuana a Ulldemolins, Cabacés i la Figuera. La banda portava ciutadans albanesos com a cuidadors de les plantes que tenien per tot el Priorat.

Es va estar durant setmanes investigant el pis. El novembre de 2020 es va comprovar que ja havien marxat, però el passat mes de març la policia va comprovar que havien reprès les tasques delictives.