Imatge del lloc on està l'habitatge de Santa Oliva on s'ha trobat l'home mort

Mort violenta al Baix Penedès: Troben un home de 40 anys mort a casa

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets

Possible crim aquesta matinada al Baix Penedès. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home de 40 anys al municipi de Santa Oliva. Els serveis d'emergències han rebut l'avís al voltant de dos quarts de sis de la matinada. 

En la trucada, s'alertava d'una persona ferida en un domicili a tocar del monestir d'aquest poble del Baix Penedès. Quan els agents dels Mossos d'Esquadra han arribat al domicili, han trobat que hi havia una persona greument ferida. 

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que es van desplaçar fins a l'habitatge només van poder certificar la mort violenta de la víctima, un home de 40 anys.

Arran dels fets, la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona ha obert una investigació per esclarir què ha passat.

Segons ha avançat ElCaso, els fets han passat en una casa de Santa Oliva ubicada a tocar del monestir i s'estaria buscant el germà de l'home mort, el qual hauria estat apunyalat. El germà seria presumptament l'autor de l'assassinat i qui ha trobat el cos a la casa ha estat el cunyat de la víctima.