Cordó policial dels Mossos d'Esquadra i tres agents de fons

Mort violenta a les Terres de l'Ebre: precipitat des d'un edifici i signes criminals

Els fets van succeir poc després de les 10 de la nit d'aquest passat dimarts

Les Terres de l'Ebre han començat l'any amb un succés de crònica negra. Els Mossos d'Esquadra han informat que han obert una investigació per la mort violenta d'un home al municipi de Roquetes.

Uns fets que van succeir durant la nit d'aquest passat dimarts. L'autoritat judicial ha decretat el secret de les actuacions en aquest cas de violència a la comarca del Baix Ebre.

Una persona precipitada des d'un edifici

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra de la Regió Policial de Terres de l'Ebre han iniciat la investigació del tràgic succés de la passada nit de dimarts. El servei d'emergències van rebre l'avís poc després de les deu de la nit.

L'alerta es va donar des del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i de la policia local del municipi per una persona precipitada des d'un edifici, segons explica el Diari Més. 

Aquest greu incident va succeir al carrer Sant Roc de la localitat del Baix Ebre. Els veïns i veïnes del carrer havien alertat al telèfon 112 perquè hi havia una baralla amb diverses persones implicades en aquest succés.

Els professionals del SEM, en arribar al punt on es trobava la víctima, van intentar fer tasques de reanimació. Finalment, no es va poder fer res més per salvar-li la vida i va morir.

Segons el citat mitjà, el cos de la víctima també presentava signes de criminalitat, a més de l'impacte de la caiguda. Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir aquest succés violent a Roquetes

El cas d'aquesta mort està sota secret de les actuacions.