Imatge del lloc on s'ha produït l'accident, amb efectius dels Bombers i del SEM

Un mort en un xoc entre un cotxe i un autobús a la TP-7225, entre Reus i el Morell

Els fets han tingut lloc a l'avinguda del Morell, al terme municipal de Reus, quan els dos vehicles han topat frontalment

Una persona ha mort aquest migdia en un accident de trànsit a la carretera TP-7225 al terme municipal de Reus. Els fets, segons ha informat la Guàrdia Urbana de la capital del Baix Camp, han tingut lloc quan un vehicle i un autobús de servei interurbà han xocat frontalment. A conseqüència de la topada, el conductor del turisme ha perdut la vida. Es tracta d'un veí del Morell de 43 anys.

A causa de l'accident, la carretera que uneix Reus amb el Morell ha quedat tallada. El conductor de l'autobús, de l'empresa Plana, ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia, mentre que els viatgers no han patit ferides.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Bombers de la Generalitat, així com patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus i dels Mossos d'Esquadra.

Ensurt amb un autobús a la plaça de les Oques el passat 30 de maig

El passat 30 de maig, un altre autobús de l'empresa Plana va donar un ensurt important a la plaça de les Oques de Reus. El conductor va perdre el control del vehicle i va acabar pujant a la vorera, encastant-se contra la paret exterior de les Germanetes dels Pobres. Sortosament, en aquell moment no passava cap vianant per la vorera i l'incident es van tancar sense danys personals.

El conductor, que va perdre el control del vehicle quan circulava per la rotonda de la plaça de les Oques, va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia. L'accident es va saldar amb diversos danys materials, com una bústia de Correus, que l'autobús va arrencar, i la tanca exterior del recinte de les Germanes dels Pobres.