Dues mans agafant-se a dos barrots de presó.

Atenció: Els Mossos busquen un altre pres fugit a Mas d'Enric, el segon en una setmana

El reclús va obtenir un permís penitenciari i no va tornar a la presó quan estava previst

Els Mossos d'Esquadra busquen un pres del Centre Penitenciari de Mas d'Enric del Catllar que no ha retornat a la presó després de gaudir d'un permís penitenciari de curta durada concedit aquest passat diumenge. Segons fonts del Departament de Justícia, l'home compleix una condemna «llarga» per robatori i té concedit el segon grau penitenciari.

Segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', el reclús fugit és un home d'uns 30 anys i de nacionalitat espanyola, que havia obtingut un permís de vuit hores per dinar amb la família aquest dimecres, havent de tornar a la tarda al centre penitenciari. Però no va ser així, ja que els familiars van avisar a la presó que no tornaria.

Davant això, es van activar els mecanismes per iniciar una recerca del reclús per part dels Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, el pres, amb una condemna de 12 anys fins a l'any 2028, hauria preparat la fugida, ja que, segons el citat mitjà, abans de marxar de permís va repartir les seves pertinences entre altres interns. 

El segon intern de Mas d'Enric que fuig en les darreres hores

Aquest és el segon cas de fugida que es dona entre presos del centre penitenciari del Catllar en les darreres hores, ja que la policia catalana també busca un altre intern que va aprofitar una sortida terapèutica programada amb altres reclusos i personal del centre per marxar. En aquest cas, segons el Departament de Justícia, el fugitiu va desaparèixer durant l'hora de dinar.

Segons el 'Diari de Tarragona', el pres fugitiu, de 35 anys, és de nacionalitat estrangera i té una ordre d'expulsió quan compleixi la seva condemna per robatori, l'any 2024. La policia catalana va iniciar una recerca que encara no ha donat resultats.