Un agent dels Mossos d'Esquadra al costat d'un vehicle del cos policial

Els Mossos demanen ajuda: Busquen el Luis, un veí de Tarragona desaparegut fa 1 mes

L'home, de 37 anys, va ser vist per darrera vegada el passat 20 de maig

Els Mossos d'Esquadra han fet una crida a través de les xarxes socials per demanar ajuda a la ciutadania per trobar el Luis, un veí de Tarragona que va desaparèixer fa un mes a la capital tarragonina. El cos policial ha explicat que va ser el passat 20 de maig quan es va veure per darrera vegada aquest home.

En aquest sentit, la policia catalana ha detallat que en el moment de la seva desaparició vestia una samarreta negra, texans, una gorra negra i unes sabatilles esportives també de color negre. Segons la descripció dels Mossos d'Esquadra, el Luis fa 1,80 d'alçada, és de complexió prima i té el cabell de color negre.

Així mateix, el cos policial ha assenyalat que el desaparegut necessita medicació. En aquest sentit, ha demanat a qualsevol persona que tingui informació sobre el Luis, es posi en contacte amb el telèfon d'emergències 112.

El Manuel i l'Estrella, els dos darrers casos a la capital tarragonina

Durant el mes de maig, la ciutat de Tarragona va viure altres dues desaparicions que van acabar amb final feliç. La primera d'elles va ser la del Manuel, un home de 74 anys que va desaparèixer el 9 de maig molt a prop de la zona de l'Hospital Joan XXII. La història va acabar quatre dies després, el 12 de maig, quan va ser trobat en bon estat.

El segon cas va ser el de l'Estrella, una menor que estudia al Col·legi el Carme i a qui es va perdre la pista el passat 25 de maig, quan havia de tornar des de casa de la seva mare a Cambrils fins a Tarragona, on viu amb el seu pare. Després de diversos dies d'angoixa en la seva família, la jove va ser localitzada a Barcelona una setmana després.