Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos desallotgen una festa amb una cinquantena de persones en una casa rural del Milà, a l'Alt Camp

Els fets s'han produït durant la matinada d'avui diumenge, 7 de febrer | La policia catalana també ha intervingut en dues trobades il·legals a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han intervingut durant la matinada d’avui diumenge, 7 de febrer, una festa amb mig centenar de persones que se celebrava en una casa de turisme rural situada al terme municipal del Milà, a la comarca de l’Alt Camp. Evidentment, els implicats han estat desallotjats i denunciats per no complir amb les mesures sanitàries vigents.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Dues grans festes en cases de Barcelona

D’altra banda, els mateixos Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desallotjat aquesta nit dues festes il·legals en habitatges del districte de Sarrià-Sant Gervasi, a la zona alta de la ciutat, en les quals participaven un total de 70 persones. En una de les festes, precisament, hi havia fins a 45 persones en una casa particular del carrer de Pau Alcover. Totes han estat denunciades per l’incompliment del confinament nocturn. Alhora, onze dels 45 assistents també han estat denunciats per no portar mascareta i altres quatre, per problemes derivats del seu estat d’embriaguesa.

A més, poc abans de la mitjanit, la policia barcelonina ha intervingut en una altra festa il·legal que s’estava desenvolupant en un immoble ubicat també al districte de Sarrià-Sant Gervasi, amb la concentració de 25 persones.