Un agent dels Mossos d'Esquadra al costat d'un vehicle del cos policial

Sorpresa dels Mossos en una casa al Tarragonès: més de 4.000 plantes de marihuana

La policia catalana ha detingut dos homes com a suposats responsables de la plantació

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana amb més de 4.000 plantes a la Pobla de Montornès. Així mateix, també han arrestat dos homes, de 27 i 29 anys, com a suposats responsables de la plantació i acusats dels delictes contra la salut pública i de defraudació del fluid elèctric. Els fets van tenir lloc aquest passat divendres en una casa de la urbanització Castell de Montornès.

Els dos detinguts van passar dissabte a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Una investigació iniciada el mes de setembre

La investigació del cas va començar el passat mes de setembre, quan la policia catalana va rebre informacions que feien sospitar que en una casa del municipi del Tarragonès hi havia una gran plantació de marihuana. Després d'algunes perquisicions, els agents van fer una entrada a l'immoble i hi van trobar més de 4.000 plantes de marihuana.

Així mateix, també van intervenir diners en efectiu, munició real del calibre 22, 82 làmpades, 65 ventiladors, 106 transformadors, 9 aires condicionats, 4 compressors i un gos potencialment perillós. Alhora, els responsables de la plantació havien fet una connexió fraudulenta que subministrava electricitat a tots els aparells.

Durant l'escorcoll també van comprovar que els arrestats es desplaçaven dins la casa a través de perforacions en el sostre i parets, ja que havien bunqueritzat l'habitatge. A més, minimitzaven al màxim els moviments que es podien detectar des de l'exterior.