Pla general de les plantes de marihuana cultivades en una zona boscosa de difícil accés d'Horta de Sant Joan

Els Mossos troben prop de 10.000 plantes de marihuana a Horta de Sant Joan

La policia catalana busca els responsables del cultiu, que no s'han pogut identificar ni localitzar, de moment

Els Mossos d'Esquadra van localitzar aquest dijous passat una plantació amb 9.972 plantes de marihuana al terme municipal d'Horta de Sant Joan (Terra Alta). Segons ha explicat la policia catalana, estaven ubicades en una zona dels Ports, en un paratge de molt difícil accés. Els agents van trobar dues tendes de campanya i matalassos i es busquen els responsables del cultiu, que no s'han pogut identificar ni localitzar, de moment.

Després de la troballa, els Mossos han netejat la zona i destruït les plantes. El passat 10 de juny els Mossos ja havien localitzat a Horta de Sant Joan una gran plantació de marihuana, de 4.200 plantes, dins del Parc Natural dels Ports, en una zona de difícil accés i envoltada de bosc. Es van identificar dos homes com a responsables del cultiu, però no han pogut ser localitzats.

D'altra banda, el 14 de juliol, la policia catalana també es va desmantellar una plantació de 5.000 plantes en una zona de difícil accés, prop de la Via Verda, entre Benifallet (Baix Ebre) i el Pinell de Brai (Terra Alta). Els vigilants i responsables d'aquesta plantació van fugir pel bosc en adonar-se de la presència d'agents dels Mossos.