Mossos d'Esquadra

L'actitud estranya que va delatar un cotxe a Tortosa: enxampats amb una gran sorpresa

Els Mossos d'Esquadra feien un control policial a la C-42 | Dues persones van ser detingudes per tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra van fer una intervenció el passat 7 de maig per un cas de tràfic de drogues a Tortosa. Un incident que se situa en una rotonda d'accés a la capital del Baix Ebre per la carretera C-42.

Els fets van ocórrer pels volts de dos quarts de set de la tarda del passat dissabte. La policia catalana estava fent un control de pas a la carretera quan, un agent de la Policia Local d'Amposta que estava fora de servei va informar d'un incident als policies.

En aquest avís, se'ls explicava que havia vist com un vehicle disminuïa la seva velocitat de manera considerable en veure el control policial que s'estava fent. A més, alertava que els seus dos ocupants semblava que busquessin una sortida immediata de la via per evitar el dispositiu policial.

Això va ser impossible per als conductors i donada la impossibilitat de sortir de la C-42 en aquell punt, el cotxe va ser aturat mentre passava pel control dels Mossos d'Esquadra.

Els policies, després de l'avís que havien rebut, van escorcollar el vehicle i els dos homes que hi viatjaven. Tots dos, homes de 24 i 65 anys, també van ser identificats.

Com a resultat de l’escorcoll del vehicle els agents van localitzar un paquet que contenia 212 grams de cocaïna en roca. Arran d’aquests fets els dos homes van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa, ahir, 9 de maig, i l’autoritat judicial va decretar la seva llibertat amb càrrecs.