Imatge dels 21 embolcalls de cocaïna que duien les dues dones detingudes a Reus

Dues detingudes a Reus per dur a sobre 21 embolcalls de cocaïna per vendre

Una de les arrestades ja havia estat detinguda feia pocs dies per tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues dones de 44 i 47 anys a Reus com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els fets van tenir lloc divendres passat, 7 de maig, al carrer de Navarra. 

Agents de paisà van observar les dones assegudes en un banc i com una d'elles entregava un moneder  a l'altra en adonar-se de la presència policial. La receptora es va aixecar del banc i va intentar amagar el moneder darrere el pantaló, moment en què els agents van baixar del vehicle i li van poder agafar.

A l'interior hi havia diners i 2,9 grams de cocaïna distribuïts en 21 embolcalls per vendre'ls al detall. Una de les arrestades ja havia estat detinguda pocs dies abans per tràfic de drogues.

Finalment, doncs, els Mossos van detenir les dues dones per un delicte contra la salut pública. Les detingudes van passar dissabte a disposició del jutge de guàrdia de Reus, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Denunciats per contaminació lumínica i per quadruplicar la taxa d'alcohol

El matí d'aquest dilluns ha sigut informativament mogut a la capital del Baix Camp, ja que han transcendit diversos successos que s'han produït recentment a la ciutat. Per una banda, els Mossos d'Esquadra també han denunciat recentment els propietaris d'una finca de Reus per contaminació lumínica, ja que el sistema de llums de la finca projectava la llum directament cap al cel. Per això, se'ls va aixecar una acta administrativa perquè l'enllumenat pertorba les condicions naturals del medi nocturn i pot tenir conseqüències perjudicials per al medi ambient.

D'altra banda, aquest cap de setmana la Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat un conductor que va patir un accident a l'avinguda de la Universitat, i que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, quadruplicant la taxa permesa per llei. Per això, se'l va denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit. Finalment, ahir diumenge el Forn Cabré de la plaça de Víctor va patir un ensurt, ja que es va incendiar una fornada de pa, afectant la xemeneia.