Imatge de la màquina industrial robada a Riudoms

Els Mossos detenen un home per robar una màquina industrial a Riudoms

Van trobar el lladre en una finca particular gràcies al dispositiu GPS del vehicle

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que havia robat una màquina industrial a Riudoms. La detenció es va dur a terme aquest dijous, 3 de setembre, i el detingut és un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vila-seca. 

Els fets van tenir lloc aquest dijous al matí, al voltant de les 11, quan el vigilant municipal de Riudoms va ser alertat per una empresa constructora que havien patit un robatori d'un mini vehicle industrial amb pala carregadora, que la nit anterior els operaris havien deixat la màquina aparcada en una esplanada entre la carretera T-310 i el passeig dels Germans Nebot. El vehicle s'utilitza per efectuar treballs d'arranjament i neteja dels vorals de les vies. 

Els Mossos d'Esquadra van contactar amb els responsables de l'empresa propietària de la màquina, que van informar-los que el vehicle portava un GPS incorporat, que indicava que es trobava en una finca particular de la Partida del Roquís. Una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins al lloc dels fets i van veure que el vehicle estava amagat dins d'un contenidor de mercaderies. 

Davant d'aquests fets, la policia catalana va detenir el propietari de la finca, que havia adquirit recentment una clau mestra per poder-se endur la màquina, amb la intenció de vendre-la posteriorment. El detingut, un home de 41 anys de Vila-seca, passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus en les pròximes hores.