Imatge de recurs d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos detenen sis membres d'un grup criminal que venia drogues a la Costa Daurada

La policia catalana va enxampar 'in fraganti' els venedors amb estupefaents i diners en efectiu

Nou cop dels Mossos d'Esquadra al crim organitzat vinculat a les drogues. La policia catalana va detenir aquest dilluns a Salou sis homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. Segons ha explicat la policia catalana, els traficants aprofitaven la gran afluència de públic als carrers d'oci nocturn del municipi per captar clients.

En aquest sentit, els arrestats treballaven majoritàriament amb turistes, a qui venien les drogues directament al carrer Carles Buïgas o al vestíbul d'alguns edificis propers a la zona.

Els investigadors dels Mossos van esbrinar durant les perquisicions que cadascun dels membres del grup tenien repartides les seves funcions, ocupant-se tots ells de controlar l'entorn per assegurar les transaccions.

Caçats 'in fraganti' mentre venien droga

Els agents dels Mossos d'Esquadra van enxampar els membres del grup criminal venent droga 'in fraganti' a l'entrada d'un edifici i els van acabar detenint. Cinc dels arrestats portaven a sobre diners en efectius i substàncies estupefaents.

En total, la policia catalana va intervenir onze dosis de dos grams de marihuana, deu dosis de mig gram de cocaïna, dues peces d'haixix i 1.385 euros en efectiu. Els detinguts passaran a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona en les pròximes hores.