Un agent dels Mossos aboca les garrofes intervingudes als lladres a Salou

Els Mossos enxampen dos lladres de garrofes en una finca de Salou

L'actuació s'emmarca dins la campanya de prevenció amb motiu de l'inici de la temporada de la garrofa

La campanya de la garrofa és a tocar i això, malauradament, vol dir que augmenten els furts d'aquest fruit. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra ja han hagut de fer una actuació per frenar les intencions que tenien uns lladres en una finca de Salou.

Tal com ha informat la policia catalana, dimarts es van topar amb el cas d'uns lladres que tenien la intenció de robar diversos quilos de garrofa. Els fets van tenir lloc en una finca del camí vell de Cambrils, dins del terme municipal de Salou, als volts de les 12.15 hores. Tot va succeir quan els agents van rebre un avís que els alertava de la presència d'uns possibles lladres de garrofes.

Una vegada allí, els agents dels Mossos d'Esquadra van poder comprovar que hi havia dos homes en aquesta finca recollint garrofes i posant-les en diverses bosses. Els dos sospitosos es van defensar davant la policia catalana, assegurant que tenien el permís del propietari de la finca per poder recollir-les. 

Els agents van intentar localitzar el propietari de la finca, però no van poder contactar amb ell i, per tant, tampoc van poder comprovar la veracitat del testimoni dels homes. Davant d'aquesta situació, van optar per intervenir les garrofes. En total, i fins al moment que els Mossos els van aturar, ja n'havien recollit aproximadament uns 100 quilos.

No va ser fins més tard quan els Mossos, finalment, van poder parlar amb el propietari de la finca. Aquest va negar que hagués donat permís a ningú per fer la recollida de les garrofes. Així doncs, la policia catalana va acabar denunciant els dos homes per un delicte lleu de furt. 

Tal com han explicat els mateixos Mossos d'Esquadra, aquestes denúncies s'emmarquen dins la campanya de prevenció que el cos està portant a terme aquests dies. El motiu no és altre que l'inici de la temporada de garrofa.