Dos agents dels Mossos d'Esquadra en la detenció d'una persona

Tres lladres i un carretó: els robatoris en un establiment comercial de Tarragona

Els detinguts actuaven coordinadament i van cometre 4 furts al mateix establiment

Els Mossos d'Esquadra han resolt quatre furts comesos durant el desembre de l'any passat en un establiment comercial de Tarragona. Després de la investigació iniciada a finals de l'any passat, ja es va detenir una persona el mateix mes. Entre aquest passat divendres i dissabte, s'han detingut dues persones més implicades en aquests incidents.

Després de declarar a comissaria, van quedar en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant de l'autoritat judicial quan siguin requerits. El primer dels detinguts, però, està pendent de detenir per més furts.

Quatre furts en un establiment comercial

Entre el 4 i el 12 de desembre de 2021, tres persones van cometre quatre robatoris en un establiment comercial de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra van iniciar la investigació quan van ser requerits per un dels furts en un establiment tarragoní.

En aquesta primera alerta, es va poder detenir el presumpte autor d'aquell furt. L'individu va ser enxampat quan pretenia sortir del local amb un carro amb material valorat en prop de 3.000 euros.

Arran d'aquest fet, a més de la informació facilitada per l'establiment, els mossos van poder relacionar el detingut, un home de 46 anys, amb dues persones més, una dona i un home. Tots tres actuaven de forma coordinada per cometre els furts. 

Aquestes dues persones seleccionaven el material, el carregaven en un carretó i el deixaven preparat dins de l'establiment. Llavors era quan entrava en acció el tercer implicat. Ell agafava el carretó i sortia pel punt d'informació del centre mentre la parella feia tasques de vigilància per triar el millor moment per sortir sense ser detectats.

Un cop identificats, els mossos van detenir divendres a Reus la presumpta autora dels furts. L’endemà també van detenir l’home que actuava amb ella en la preparació del material a sostreure. El tercer implicat, que ja havia estat detingut per un dels furts el passat mes de desembre, està pendent de detenir per la resta de fets, ja que també està relacionat.

Els dos detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se davant de l’autoritat judicial quan siguin requerits.