Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona en un operatiu

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Tarragona abaixen la persiana d'un supermercat de la droga a Campclar

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Mossos d'Esquadra han fet una detenció al barri de Campclar dins el pla integral als barris de Ponent per lluitar contra el tràfic de drogues. En aquest sentit, en l'últim mes, els cossos policials han centrat els seus esforços en un pis  del barri tarragoní on tenien un seguit d'informacions que evidenciaven que s'estava traficant amb  substàncies estupefaents.

Arran dels indicis i proves que incriminaven aquest pis de Campclar com un focus de distribució de venda d'haixix i, en menor mesura, de marihuana, han fet una entrada i perquisició vora les 5.30 hores d'aquest matí de dijous. 

Durant l'entrada, el resultat ha estat la detenció de la principal investigada, una dona de 49 anys de nacionalitat espanyola i veïna de Tarragona, i el comís de 150 grams d'haixix, diners en efectiu, una arma de foc curta de balins d'aire comprimit i una bàscula de precisió.

La dona, detinguda  com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública, passarà en les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Objectes intervinguts en un operatiu a Tarragona
S’han intervingut 150 g d’haixix, diners en efectiu i una arma curta de balins | Mossos d'Esquadra