Tres cotxes dels Mossos d'Esquadra sobre la vorera de la plaça del Velòdrom de Reus

Veïns de l'Antic Velòdrom de Reus denuncien les amenaces a tot el bloc dels ocupes d'un pis

Una veïna hauria acabat desmaiant-se després del darrer episodi, viscut aquest matí

Els Mossos d'Esquadra han identificat, aquest dimecres al matí, tres individus que haurien ocupat un pis a la plaça de l'Antic Velòdrom de Reus i haurien amenaçat repetidament els veïns del bloc. Segons informa Canal Reus i ha pogut confirmar aquest mitjà, la policia catalana s'ha desplaçat al número dos de la plaça juntament amb una ambulància del SEM, que ha atès una de les veïnes, que s'hauria desmaiat.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Tot plegat hauria començat diumenge, quan tres individus haurien ocupat un pis buit, propietat d'una entitat bancària, del bloc número dos de la plaça de l'Antic Velòdrom de Reus. Entre diumenge i avui, els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat cinc vegades a l'adreça per les queixes dels veïns.

Els veïns denuncien crits, baralles i amenaces

Entre altres actuacions, veïns de la zona confirmen desplaçaments de patrulles de la policia autonòmica tant dilluns a la tarda com dimarts, en aquest segon cas, quan passaven uns minuts d'un quart de nou del matí. En totes dues ocasions, els agents haurien parlat amb els veïnsafectats per la situació.

A més de crits i baralles, també denuncien que els tres ocupes han estat amenaçant-los constantment, fins a arribar a provocar el desmai d'una de les veïnes. El darrer episodi s'hauria produït aquest matí, amb noves amenaces per part dels ocupes segons expliquen els veïns, una situació de tensió que ha acabat amb el desmai d'una de les veïnes.

Ha estat això el que ha motivat l'actuació de l'ambulància del SEM, que s'ha desplaçat fins a la plaça de l'Antic Velòdrom. La situació també ha acabat amb la identificació per part dels agents dels Mossos d'Esquadra dels tres individus, que no haurien pogut acreditar ser inquilins del bloc a través de cap contracte de lloguer o documentació similar.