Imatge d'arxiu de la policia científica dels Mossos d'Esquadra treballant al lloc d'un crim.

Els Mossos investiguen unes restes d'ossos humans embolicats en plàstics trobats a Riudecols

Es van localitzar aquest dijous al nucli de les Irles

Misteriosa troballa a Riudecols. Els Mossos d'Esquadra estan investigant el descobriment d'unes restes òssies humanes trobades al terme municipal. La troballa va tenir lloc la tarda d'aquest dijous, 3 de juny, al nucli de les Irles, segons avança 'TV3' i ha confirmat la policia.

Els ossos humans estaven embolicats amb uns plàstics, i de moment es desconeix la identitat de la víctima. Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per intentar conèixer la identitat del cadàver i esclarir les causes de la mort.

De moment no ha transcendit més informació sobre la investigació, ni el lloc concret on es van trobar els ossos ni més detalls sobre la troballa. La recerca de la policia catalana i l'anàlisi de les restes òssies permetran saber si hi ha indicis de criminalitat en el cadàver.

Setmana negra a les comarques de Tarragona

Aquesta setmana ha tornat a ser negra pel que fa als successos a les comarques de Tarragona. Hi ha hagut tres defuncions a causa d'accidents o causes naturals que han commocionat els ciutadans. La més tràgica, la darrera, a les Terres de l'Ebre ahir dijous 3 de juny.

Un noi de 15 anys de Sabadell que feia una activitat de caiac amb l'institut al riu Ebre entre els municipis de Benissanet i Miravet. Quan van acabar, després de recollir les embarcacions, ell i un grup de nois van voler banyar-se al riu sense l'armilla salvavides.

Una estona després, un dels nois va donar l'avís que la víctima s'havia submergit i no havia tornat a sortir de l'aigua. Es va desplegar un gran dispositiu de recerca que va durar quatre hores, fins que el cadàver del noi va ser trobat a 250 metres. El succés ha commogut bona part de Catalunya, en tractar-se d'una víctima tan jove i les circumstàncies en què va succeir.

Les altres dues defuncions han tingut lloc a la ciutat de Tarragona. Dilluns passat, un home va morir ofegat a les aigües del Port de Tarragona, en caure al mar davant de les Escales Reials. La tarda de l'endemà, una persona va morir al mig de la Rambla Nova per causes naturals, generant molta expectació entre els ciutadans.