La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Els Mossos investiguen una sèrie de robatoris de matinada en dos habitatges de la Canonja

Els lladres també van robar el cotxe d'una de les víctimes, i el van encastar a pocs metres | El vehicle ja ha tornat al seu propietari

Els Mossos d'Esquadra segueixen la pista a una sèrie de robatoris  al municipi de la Canonja  durant la passada matinada d'aquest dimarts, 27 d'abril. Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, els delinqüents haurien accedit a un habitatge del carrer de les Dues Hortes poc abans de les 06.00 hores, mentre els propietaris  dormien, per robar diversos objectes de valor, entre els quals es trobaven les claus del cotxe. Amb elles, van aconseguir emportar-se el vehicle, que van encastar  pocs metres després i a hores d'ara ja ha estat retornat  al seu propietari, amb danys importants. La víctima  va avisar als Mossos dels fets a les 05.50 hores.

Poc després, pels volts de les 07.00 hores i només a un carrer de distància, una altra persona va donar el crit d'alerta d'un altre cas de robatori en el seu domicili particular. En aquest cas va ser al carrer Marina i el propietari no es trobava al domicili  quan el presumpte lladre va accedir a la casa per endur-se, amb el mateix modus operandi, diversos objectes de valor.

Els Mossos d'Esquadra tenen sospites  fundades que els dos fets estan estretament relacionats, i la investigació del cas es manté oberta. Encara no s'ha produït cap identificació ni cap detenció, si bé des del cos de la policia catalana han confirmat que ja hi estan treballant.