Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Segon tiroteig en 24 hores: Dos ferits per arma de foc al polígon de Constantí

Els Mossos van trobar el cotxe dels agressors a Reus | El dia anterior hi va haver un altre tiroteig al polígon de Valls

Els Mossos d'Esquadra estan investigant un tiroteig al polígon de Constantí que va tenir lloc el vespre d'aquest dissabte, 10 d'abril. Segons ha avançat el 'Diari Més' i han confirmat els Mossos, els fets van tenir lloc al polígon industrial constantinenc al voltant de les vuit del vespre.

Un o diversos individus van disparar amb una arma de foc contra tres persones que es trobaven al polígon, deixant-ne dues de ferides. A continuació, el cotxe amb els agressors va fugir del lloc dels fets. Els ferits van presentar-se a l'Hospital Sant Joan de Reus amb ferides de bala, denunciant que els havien disparat. Les ferides no eren de gravetat i els dos ferits van poder rebre l'altra en les hores següents.

Més tard, els Mossos van localitzar el cotxe dels presumptes agressors aparcat al Carrefour de Reus, però de moment no s'ha pogut detenir cap persona. Per tot, els Mossos han iniciat una investigació per esclarir els fets i localitzar els autors dels trets.

Segon tiroteig en un polígon industrial

Es tracta del segon episodi amb armes de foc que té lloc al Camp de Tarragona en 24 hores, després d'un altre episodi que es va produir divendres al vespre al polígon industrial de Valls. Allà un individu hauria disparat una persona a la cama, davant d'un gimnàs. Els Mossos també estan investigant aquest cas, però de moment es desconeix si els dos tirotejos tindrien relació entre si.