Imatge d'un mosso rescatant un gos.

Troben un gos malvivint entre escombraries a Amposta i denuncien la propietària

Els agents van poder intervenir gràcies a un avís ciutadà

Lamentablement encara s'han d'explicar històries incomprensibles que posen de manifest la maldat de les persones humanes amb els animals. En aquesta ocasió, un avís ciutadà va permetre que els Mossos d'Esquadra intervinguessin en la vida d'un gos, que vivia en unes condicions deplorables a Amposta.

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de les Terres de l'Ebre van rebre unes informacions que apuntaven que en una finca d'Amposta hi havia un gos que vivia en unes condicions lamentables.

El passat 7 de desembre els agents es van desplaçar fins a la finca que els havien dit i van poder comprovar com a l'interior d'un magatzem hi havia un gos que malvivia entre una gran quantitat de brutícia i escombraries, unes condicions de maltractament no acceptables per una vida digna de l'animal.

Molta brutícia i fortes pudors a l'interior del magatzem

A l'interior del magatzem hi havia molta brutícia i es desprenia una forta olor d'orins i defecacions, ja que l'animal no podia sortir d'allí per fer les seves necessitats. Estava completament envoltat d'una gran quantitat d'escombraries i les condicions higiènic-sanitàries eren molt deficients.

Els Mossos d'Esquadra, davant d'aquest panorama, van decidir avisar la propietària de la finca per poder accedir a l'interior del magatzem i «intervenir preventivament», segons expliquen, el gos. 

Al comunicat, els agents detallen que aparentment l'animal no presentava cap lesió, tot i viure en unes condicions lamentables.

Davant d'aquesta situació la policia catalana va procedir a denunciar administrativament la propietària de la finca. Se l'acusa de diverses infraccions en matèria de protecció d'animals i la denúncia va ser tramesa per l'Ajuntament d'Amposta.