Imatge del gos maltractat a la Protectora d'Animals de Tarragona

Els Mossos rescaten un gos a Tarragona que era maltractat pel seu propietari

Una veïna va denunciar els fets a través de les xarxes socials | Una veterinària va revisar l'animal que es troba en bon estat

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació contra un veí de Tarragona per un presumpte delicte de maltractament contra el seu gos. La policia catalana va rebre un avís a través de les xarxes socials, que incloïa un terrible vídeo dels maltractaments, i va fer les pertinents comprovacions en un domicili de l'Avinguda d'Andorra de la capital tarragonina.

En aquest sentit, van intervenir l'animal que va ser traslladat per a una exploració veterinària. A través de les xarxes socials, la consellera de Benestar Animal, Elvira Vidal, informava aquest diumenge a través de les xarxes socials que el gos havia estat traslladat a la Protectora d'Animals de Tarragona. El cànid va ser visitat per la veterinària de guàrdia que va determinar que tot i estar espantat «estava sa i estalvi».

Elvira Vidal va assenyalar que «un tracte cruel i inhumà que s'ha pogut frenar gràcies a la responsabilitat ciutadana, l'actuació dels Mossos i de l'Ajuntament de Tarragona».