Imatge dels mobles i deixalles abocats en un contenidor de Tarragona

Un veí enxampa l'autor de diversos abocaments incontrolats a Tarragona: multa exemplar

L'Ajuntament ha informat que la multa és de 4.000 euros

La Guàrdia Urbana ha denunciat un veí de Tarragona com a autor d'un abocament incontrolat de mobles i deixalles al centre de la capital tarragonina. Segons ha explicat el consistori en un comunicat, el denunciat ha estat sancionat amb una multa de 4.000 euros, alhora que ha hagut de retirar tots els mobles i deixalles que havia abocat al costat d'un contenidor al carrer Pere Martell.

En les darreres setmanes, l’equip de Neteja Pública i la Unitat de Medi Ambient de la Guàrdia Urbana de Tarragona havia detectat l’increment d’abocaments incontrolats dins la ciutat i havien posat l’alerta en diferents punts. Al carrer Pere Martell, i gràcies a l'avís d'un ciutadà a través de l'aplicació EPP, s'ha pogut identificar l'autor dels fets.

El recordatori que ha fet l'Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona ha recordat a tots els ciutadans que cal una major sensibilització i cura per part de tothom, alhora que s’avisa que no complir amb les ordenances municipals, en aquest cas l’Ordenança General de Convivència Ciutadana, comporta una sanció econòmica.

En aquest sentit, el consistori ha explicat que hi ha un servei municipal per a la recollida de mobles —Telèfon Verd— i alertar d’incidències a la via pública —aplicació EPP—.