Incendi a Reus

Nit moguda: incendi en un local ocupat de Calafell i un altre detingut per robatori al Vendrell

El robatori s'ha produït en una empresa de rentat de cotxes de Les Mates

Nit moguda la d'aquest dijous a divendres a Calafell i el Vendrell, amb un incendi en un restaurant ocupat i un detingut per robatori. A Segur de Calafell s'ha declarat un incendi en un restaurant del Passeig Marítim que fa anys que està tancat.

Segons el Diari de Tarragona, l'origen del foc hauria estat a la xemeneia del local, i el fum ha alertat els veïns de la zona. Diverses dotacions dels Bombers, així com la policia local, s'han presentat al cap de poc temps al lloc dels fets. Han aconseguit apagar les flames i han comprovat que a dins hi havia molta roba i altres objectes.

Robatori al polígon de Les Mates

Per altra banda, al Vendrell la policia local també ha tingut feina per un robatori que ha tingut lloc al polígon de Les Mates. S'ha produït en una empresa de rentat de cotxes. Gràcies a les càmeres de seguretat, els propietaris del negoci han pogut detectar el robatori i han avisat la policia.

Les patrulles que s'han desplaçat a la zona han fet una batuda i han detingut un dels suposats autors, que ha passat a disposició judicial. El cos policial manté la investigació oberta per localitzar una altra persona implicada. La nit anterior, la policia ja va detenir una persona que van enxampar robant en un comerç de la plaça Vella.