Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

Nit moguda a Reus: alcohol, drogues i accidents en diversos punts de la ciutat

Les actuacions s'han fet al passeig de Misericòrdia, al carrer de Miami i al carrer de Cèlia Artiga

La Guàrdia Urbana de Reus ha fet diverses actuacions durant aquesta passada nit i matinada de diumenge a dilluns. En les últimes hores han aturat tres vehicles, els conductors dels quals han donat positiu d'alcoholèmia i estaven involucrats en un accident.

Uns incidents que han succeït en diferents punts de la ciutat, però han sigut enxampats tots ells per la policia reusenca. Un d'ells, a més, ha donat positiu en el control de drogues. 

El primer de tots ha succeït al passeig de Misericòrdia. La Guàrdia Urbana de Reus ha sigut alertada que hi havia un conductor que circulava begut en aquest indret de la ciutat. En enxampar-lo i fer-li la prova d'alcoholèmia, ha donat un resultat positiu d'1,46 mg/l, gairebé sextuplicant la taxa permesa.

A més de la conducció amb aquest índex d'alcoholèmia, també han comprovat que havia estat implicat amb un altre accident previ.

Un fet similar passava la mateixa nit. Un ciutadà alertava que un vehicle havia envestit un altre que estava estacionat i havia fugit. La Guàrdia Urbana de Reus, en rebre l'avís, ha iniciat la cerca i localitzava el conductor al carrer de Miami.

En fer-li la prova d'alcoholèmia, ha donat un resultat penal d'1,15 mg/l en aire espirat, gairebé quintuplicant la taxa permesa.

Per arrodonir la nit d'incidències, un home ha alertat que un individu havia donat un cop al seu cotxe i havia fugit. En aquest sentit, explicava que el tenia localitzat al carrer Cèlia Artiga.

En anar-hi la policia reusenca i localitzar el vehicle fugit i el conductor, se li ha practicat la prova d'alcoholèmia, donant un resultat positiu de 0,15 mg/l. Una prova que no suposava cap delicte.

Tot i això, també li han fet el test de drogues i, aquí, donant positiu en amfetamines i cànnabis.