Captura de la baralla a la Rambla del Vendrell.

Nit moguda al Vendrell per una baralla entre uns joves i treballadors d'un establiment

S'ha requerit la presència de la policia local i els Mossos d'Esquadra

Nit moguda la d'aquest 4 d'agost al centre del Vendrell per una baralla que ha tingut lloc a la Rambla. Segons han informat des de l'Ajuntament, els fets han ocorregut quan faltaven pocs minuts per la mitjanit. La policia ha rebut la trucada dels treballadors d'un establiment per una baralla.

Hi estaven implicats quatre joves i alguns treballadors del local. Segons la policia local, des de l'establiment han denunciat que els quatre joves generen sovint molts problemes al local. En aquesta ocasió, la situació havia derivat en un enfrontament a l'exterior, com es pot veure en un vídeo publicat a les xarxes socials.

Quan els agents de policia han arribat al lloc, els joves s'han dispersat, raó per la qual s'ha demanat suport dels Mossos d'Esquadra. Una patrulla de la policia ha aconseguit identificar un jove al qual se li han intervingut dues bosses de mà amb dos mòbils. Ja a les dependències policials, el noi ha manifestat que eren d'uns coneguts.

Poc després s'han presentat quatre joves a la caserna demanant que se'ls tornés les bosses de mà. Després de fer les pertinents comprovacions, la policia els ha lliurat els efectes i els ha deixat marxar.