Façana del Palau de Justícia de Tarragona

No li paga la droga, el dispara al centre de Tarragona i no entrarà a presó

El condemnat no haurà de delinquir durant tres anys per evitar entrar en un centre penitenciari

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona ha arribat a un acord de conformitat amb l'autor d'un tret al centre de Tarragona. Aquest no haurà de delinquir durant tres anys i realitzar un tractament de desintoxicació, segons la sentència, si vol evitar l'ingrés en un centre penitenciari. 

Li deu diners d'haixix i s'ho «cobra» disparant-lo

Els fets es remunten al juliol de l'any 2018 al centre de Tarragona. La víctima  es va trobar a l'autor dels fets enmig del carrer, passada la mitjanit, amb una pistola. Aquest li recriminava que no li havia pagat l'haixix, motiu pel qual va iniciar-se una forta discussió. Tot seguit, va treure la pistola  i el va encanyonar apuntant la zona del maluc i va disparar. La bala el va travessar de davant a darrere fins a impactar a un vehicle que estava estacionat. El condemnat va fugir a casa seva.

Cinc delictes i condemnat a presó, sense el seu ingrés

En finalitzar el judici, l'Audiència Provincial de Tarragona va condemnar l'autor del tret a una pena de quatre anys i deu mesos de presó  per cinc delictes. Un de lesions; tinença il·lícita d'armes; amenaces; drogues i danys. En aquest sentit, no podrà comunicar-se amb la víctima ni estar a menys de dos-cents metres seus. L'haurà d'indemnitzar amb 12.000 euros. 

En anar al seu domicili, els agents van trobar que es dedicava a la venda de substàncies estupefaents i hi havia cocaïna, haixix, així com munició d'armes de foc, entre altres coses.