Agent dels mossos dins d'una plantació de marihuana

Els Mossos d'Esquadra detenen un altre home pel cultiu d’una nova plantació de marihuana a Querol

En aquesta ocasió s'han intervingut 9.322 plantes en una zona boscosa de difícil accés dotada d’un sofisticat sistema de regadiu

Els  Mossos d’Esquadra  van desmantellar dilluns passat un nou cultiu de marihuana a Querol. En aquest cas, van detenir  un home de 31 anys. De nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, és el presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

L’actuació policial es va portar a terme pels volts de les 13.00 h arran d’una informació rebuda sobre l’existència d’una possible plantació de  marihuana  en una zona boscosa de difícil accés. Hi havia cinc bancals de gran desnivell.

Els mossos van comprovar que des del punt més pròxim al riu es bombejava l’aigua a tots els bancals on es cultivava la marihuana. Per fer-ho possible, es va instal·lar un sofisticat sistema de regadiu amb llargues canonades de plàstic fixades a les roques.

Així mateix, en un d’aquests bancals es va trobar una mena d’hivernacle que s’utilitzava per afavorir el creixement dels esqueixos. En total es van retirar del lloc 6.812 plantes  i 2.510 esqueixos de marihuana. 

Seguidament, els agents van localitzar un home el qual en adonar-se de la presència policial va intentar fugir del lloc. Durant la comprovació els mossos van trobar un amagatall  en forma de carpa, amb roba i aliments, on hi pernoctaven i des d’on vigilaven les plantacions.

El detingut  ha passat aquest migdia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls. Finalment, els Mossos d'Esquadra han infromat del seu ingrés a presó.

Cinc persones ingressen a presó

Els passats dies 25 de maig i 9 de juny, els mossos van desmantellar dos cultius de marihuana a la mateixa zona de Querol. En aquestes dues actuacions policials es van comissar més de  8.000 plantes de marihuana d’entre 30 centímetres i un metre d’alçada que se sumen ara a aquest nou cultiu.

D’aquesta manera, ja són més de 17.000 les plantes arrencades d’un mateix entorn boscós i de difícil accés. A més hi ha 5 persones detingudes, de nacionalitats finlandesa i albanesa, que han ingressat a presó.