Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

Novetats importants en el cas de l'home que va aparèixer mort a Cabra del Camp

La dona que el va atropellar i matar era la seva parella i víctima de violència masclista

Novetats importants en el cas de l'home assassinat a Cabra del Camp. La dona acusada dels fets, que va ser detinguda  el diumenge passat dia 3 d'abril, ha passat avui dimarts disposició judicial segons informa el Diari de Tarragona.

Els fets es van conèixer el dissabte passat a la tarda, quan va aparèixer un home malferit en un carrer de la urbanització Mas del Plata del municipi de Cabra del Camp. Ràpidament, es van activar els diferents serveis d'emergències per anar fins a la localitat de l'Alt Camp.

No es va poder fer res per salvar-li la vida i va morir. Per aquest motiu, es va iniciar una  investigació dels fets.

Parella de la víctima i patia violència masclista

A resultes d'aquest greu incident, els agents de la Divisió d'Investigació Criminal, es van fer càrrec de la investigació. Al llarg d'aquesta matinada de diumenge, els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir una dona, de 45 anys, relacionada amb la mort d'aquest home a Cabra del Camp. La detenció es va fer a la mateixa comarca.

Segons ha avançat elCaso.cat, la dona detinguda era parella de l'home que va morir com a conseqüència de les ferides que li va causar l'atropellament. Després de prestar declaració la dona ha ingressat a presó i s'ha conegut que era víctima de violènciamasclista per part de l'home mort.

Un lladre es disfressa de iaia amb perruca

Surrealista atracament a Tarragona que els Mossos d'Esquadra  han pogut resoldre després d'una llarga investigació. Un lladre va aconseguir endur-se un botí de 231.500 euros en joies i rellotges d'alta gamma d'una joieria després d'atracar-la amb una arma de foc i disfressat d'àvia. El seu pla, però, es va tòrcer i ha acabat detingut juntament amb una persona que va col·laborar amb ell en el robatori.

Els fets van tenir lloc el passat 16 de març del 2022. Un cop va ser a dins, va bloquejar la porta de seguretat de l'establiment amb la crossa, evitant que es tanqués per poder fugir ràpidament després de l'atracament.

Quan els treballadors de la joieria es van adonar de la situació, el lladre va treure una pistola de la bossa de mà que portava com a complement de la disfressa i va amenaçar una de les treballadores. De fet, fins i tot la va utilitzar com a ostatge en el moment de la fugida per evitar que altres treballadors poguessin accionar els mecanismes de seguretat dels accessos de la botiga.