La façana de l'Audiència Provincial de Tarragona

Obliga una noia a fer-li una fel·lació dins d'un ascensor a Tarragona i s'enfronta a 15 anys de presó

L'individu va ser condemnat per un intent d'agressió sexual anys abans

L'octubre de 2019, la ciutat de Tarragona  va ser escenari d'un lamentable incident d'agressió sexual. En acabar la jornada laboral a l'hospital on treballa, la víctima es va veure sorpresa per un individu. Aquest va aprofitar per entrar a l'interior del portal i pujar amb ella a l'ascensor. 

Un cop dins, va treure una navalla i li va posar al coll, causant-li ferides  darrere l'orella. La jove, «per temor provocat per la situació va acabar accedint» a fer-li una fel·lació dins l'ascensor, segons recull l'escrit d'acusació.

Aquest sol·licita per a l'acusat —que ja es troba en presó provisional des del passat 8 de març— una pena de 15 anys de presó per un delicte d'agressió sexual amb penetració.

Segons exposa l'escrit de fiscalia, quan l'ascensor va arribar a la sèptima planta de l'edifici on viu la víctima, l'acusat, «per satisfer el seu ànim libidinós, va pressionar el cap de la noia contra el seu penis fins que va aconseguir ejacular dins la boca, obligant-la a empassar-se el semen». Després l'acusat va sortir de l'ascensor i va abandonar l'edifici.

En conseqüència dels fets, la noia va patir unes lesions  a causa de la pressió exercida amb la navalla. Les ferides van requerir una primera assistència facultativa i tres dies per a curar-se. A part de la pena de presó i la prohibició d'aproximar-se i comunicar-se amb la víctima.

La fiscalia també reclama dues indemnitzacions amb motiu d'aquest incident. En concret, una és en concepte de danys morals amb una suma de 8.000 euros. L'altra per les lesions patides durant l'agressió, per 90 euros.

Circumstància agreujant de reincidència

L'historial de l'autor d'aquesta agressió sexual no s'acaba aquí. Més de deu anys abans d'aquest incident, l'individu va protagonitzar una altra actuació d'agressió sexual, tal i com ho recull l'escrit. 

L'acusat, major d'edat, té antecedents penals per aquest motiu. Aquest són arran d'una sentència ferma del 22 de març de l'any 2007, feta per la mateixa Audiència Provincial de Tarragona.

Aquesta va ser per un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa, a la pena d'un any de presó, extingida amb data del 21 d'abril del 2018.