Els Mossos d'Esquadra, en un control.

Denuncien una onada de robatoris en finques privades a Pira

Els Mossos d'Esquadra estan al cas dels fets

Des de fa uns dies, el municipi dePira  pateix una onada de  robatoris en finques i cases particulars. Segons ha informat l'Ajuntament pel canal habitual de comunicació, alguns veïns han denunciat  que s'han produït entrades i saquejos a les seves propietats privades, amb el  robatori  d'estris i objectes diversos.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En aquest sentit, diferents testimonis afirmen que els autors dels fets són persones de 14 a 16 anys i, per aquest motiu, l'equip de govern municipal vol fer «una  crida a tots els responsables que estiguin alerta amb els membres de la família», amb la finalitat de poder identificar  qui propicia els robatoris i acabar amb els fets.

Per la seva banda, el cos de Mossos d'Esquadra de Catalunya està al corrent dels fets i anima a denunciar aquesta tipologia de fets delictius, amb la finalitat d'intesificar els controls policials i poder indentificar els lladres.